HTML

EnergiaPortaBlog

Ön az EnergiaPorta - kapu az Energia birodalmába online információs portál és tudástár blogját olvassa.

Célunk, hogy a különböző érdekeltségi körbe tartozó energetikai technológiák, megoldások, energiapiaci lehetőségek bemutatásával hozzájáruljunk a jelenleginél hatékonyabb energiagazdálkodás és energiafelhasználás megteremtéséhez.

Köszönjük látogatását!
www.energiaporta.hu

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Összefoglaló - Energy Investment Forum 2014 konferencia

2014.06.04. 02:05 Energiaporta

Az E.ON vezérigazgatója szerint ugyan javuló tendencia mutatkozik a szabályzók és az ágazati szereplők közötti párbeszédben, azonban az idő rövidsége miatt fontos lenne, ha a tárgyalások felgyorsulnának a szakma, a politika és a civil szervezetek bevonásával. A KPMG szakértője többek között kiemelte, hogy a rezsicsökkentés helyett hatékonyabb megoldásnak tartana egy testreszabott támogatási rendszert

Rangos elismerések a FŐGÁZ-nál

2014.06.04. 02:03 Energiaporta

A 2013-as év teljesítménye és a fogyasztók visszajelzése alapján a magyarországi földgázszolgáltató társaságok közül egyedülálló módon, a FŐGÁZ Cégcsoport két vállalata is elnyerte az Energiafogyasztók Díját.

Az Energiafogyasztók Díjának odaítélését az egyik legnagyobb múlttal rendelkező fogyasztóvédelmi szervezet, a Magyar Energiafogyasztók Szövetsége végzi és minden évben értékeli a földgáz- valamint az áramszolgáltató társaságok szolgáltatási színvonalát.